Welcome, %1$s. Please login or register.

November 22, 2017, 04:25:03 PM
: 1
: Guess their timings!  ( 9656 )
« : August 26, 2007, 09:49:45 PM From Poonam»



Guess their timings!


Paul and Julie had a date on Saturday. They agreed to meet at Marina Square at 8 p.m. Julie thought her watch was faster by 5 mins but in actual fact, it was slower by 5 mins. Paul thought that his watch was slower by 5 mins but in actual fact, it was faster by 5 mins. Julie deliberately turned up 10 minutes late while Paul turned up 10 mins earlier. Who turned up first and how long did he/she have to wait for the other person?

 
Liked It? Share it!

              


« #1 : August 28, 2007, 11:29:49 PM From spazinvader»

Is both of them turned at the same time as planned?
« #2 : August 29, 2007, 01:55:31 PM From Poonam»

No!
« #3 : August 30, 2007, 12:03:10 AM From preeps»

paul turned up by 7.55 and waited for julie for 10 min..
julie reached by 8.05
« #4 : August 30, 2007, 09:49:32 AM From Poonam»

Incorrect!  :)
« #5 : August 30, 2007, 08:20:32 PM From jigar_er_civil»

paul reached on 8:15 and julie reached on 7:45
« #6 : August 30, 2007, 11:04:06 PM From PSM»

paul turned up first he came @ 7:50
while julie came @ 8:10
so paul had to wait for julie for 20 min.
« #7 : August 31, 2007, 08:46:33 AM From fibijohns»

ya..psm is right...
« #8 : September 15, 2007, 01:10:42 PM From dilip_dh_!43»

paul has to wait for 20 mins.............bcoz he comes 10 mins before 8 and the girl come 10 mins after 8..........so total time is equal t0 20 mins.....
« #9 : September 24, 2007, 11:58:38 AM From Poonam»

All answers are incorrect.
« #10 : September 24, 2007, 01:27:40 PM From PSM»

guru i remember u replying me tht i'm right....?
wht happend now is their anychange in the question??
« #11 : September 24, 2007, 01:34:24 PM From Poonam»

I had not read the answers properly... Question's the same... Its just that the answer were not right.
« #12 : September 24, 2007, 04:52:27 PM From gvarun_1»

paul turned up first and had to wait for julie for 40 mins.
paul turned up at 7.40pm whereas julie turned up at 8.20pm.
« #13 : September 26, 2007, 01:36:34 AM From revi_2002n»

paul turned 15 min earlier and waited for 30 min
« #14 : September 26, 2007, 10:06:54 PM From spazinvader»

I guess Paul turned first at 7.40.
He will be waiting there and julie turned at 8.10.
I am not pretty sure about it though.
Is the answer is discussed guru?
« #15 : September 27, 2007, 10:07:08 AM From vishwakarma.deepak»

hey guru,

is it 40 mins one had to wait...I guess Paul reached at 7:40 and Julie reached at 8:20

Let me know if I m wrong...


Cheers!
Deepak
« #16 : September 29, 2007, 08:22:52 AM From Poonam»

Spazinvader & Deepak, you both are right. Paul came at 7:40 and had to wait for 40 min.
« #17 : October 30, 2007, 03:49:16 PM From masum_eeee»

I think,Paul have to wait 30 min.
« #18 : November 29, 2007, 12:37:18 PM From veeru889»

paul reaches at 7:45 n julie reaches at 8:15 n therefore poul reached first n had to wait for 30 mins before julie turnes up.
« #19 : October 23, 2011, 09:01:55 AM From Margaret »

I came up with Paul got there at 7:45, Julie at 8:15, so Paul waited 30 minutes.
« #20 : October 23, 2011, 10:34:41 AM From guru»

30 min is not the right answer.. it is 40 min.
: 1
« previous next »

 

Best RatedList All>>



Latest
Random



SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines | Contact Webmaster | OnlineFunDb.com © 2009/10 | Legal Disclaimer